Team NH kæmper for overlevelse

I disse dage kæmper Team NH ikke kun om point på banen. Også udenfor banen kæmper holdet for overlevelse.
Team NH, der før dagens kamp lå på femtepladsen i Kvalifikationsrækken, har store problemer med at kunne stille med nok spillere til både kamp og træning.

Faktisk er det så svært for holdet at samle nok spillere til hver kamp, at træner Camilla Schou ikke længere er sikker på, at holdet kan forsætte i næste sæson.

- Det er noget, vi kæmper meget med lige nu. Oftest er det sådan, at der kun dukker 5-6 spillere op til træning, hvilket gør det svært at lave en spændende og udfordrende træning, men det betyder også, at vi er nødt til at hente spillere fra nogle af de andre hold, når vi skal spille kampe, fortæller Camilla Schou, der i dag havde været nødt til at hente fire ekstra spiller - heraf tre U-18 piger - ind for at hjælpe holdet i kampen mod Team København.

- Jeg tror, at det bliver et større problem til næste sæson, og det ærgrer mig. Det vil i det hele taget være rigtig synd for bornholmsk håndbold, hvis man er nødt til at nedlægge det sidste kvindehold på øen, lød det fra træneren inden dagens kamp.

Se mere i vores nyheder kl. 19.30.