BAT: Tak til Vintertjenesten, chauffører og kunder

Ovenpå dage med sne, fygning og forsinkede busser, vejer BAT nu forår og sender en tak til alle for indsatsen og tålmodigheden.
- Vintertjenestens vagtpersonale og deres personale ude på vejene har virkelig slidt for at få os sikkert gennem sneen, og samarbejdet har fungeret upåklagelig, lyder det fra BATs projekt- og kvalitetsleder, Lars Nygaard.

Han takker nu Vintertjenesten, chauffører og buspassagerer for tålmodigheden og for den indsats, som alle har ydet den seneste uge med sne.

- Tak til alle vore kunder for den store forståelse for, at vi både har kørt med forsinkelse og har været nødt til at aflyse dele af den planlagte kørsel. Generelt kan man sige, at bornholmerne, selvom det selvfølgelig kan være irriterende, har accepteret, at der lige var behov for, at alt kom ned i tempo nogle dage, siger Lars Nygaard.

BAT-lederen ønsker også at takke egne ansatte:

- Jeg har kun stor ros og anerkendelse i forhold til vore egne chauffører, der særligt i sidste uge har måtte slås med svære forhold. De har alle ydet en stor indsats og har håndteret kørslen med et smil og yderst professionelt.

Sluttelig ser Lars Nygaard frem til at få overstået mandagens snefygning, så det kan begynde at tø og foråret kan ramme Bornholm.