Lystfisker-Gordon er på øen

Fluefisker-eventet BornholmSession skal afholdes og Radio24syv-programmer optages. Gordon P. Henriksen, en af landets mest kendte lystfiskere, er på vej til øen.
Pool-party i Snogebæk, færgefluebinding og vaders i baren. Listen med aktiviteter til lystfiskereventet BornholmSession18 er lang og Gordon P. Henriksen glæder sig.

Gordon P. Henriksen er en af landets mest kendte lystfiskere. Han arbejder udelukkende med lystfiskeri og har forsøgt at smitte andre med lystfiskerinteressen som tv-vært, skribent og fotograf. Han har også været fiskeguide i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

- Det er koldt og sner, men vi lystfiskere trodser det og tager til øen for at holde ferie, fiske og hygge til eventet BornholmSession18 - derudover skal jeg også producere radio til programmet "Fisketegn" på Radio24syv, fortæller Gordon P. Henriksen. Til radioprogrammet skal der optages interview med fotograf Columbus Leth og kokken Jesper Vollmer.

Onsdag til lørdag afvikles fluefiskereventet, hvor en række konkurrencer afvikles. Der skal ryges fisk, bindes fluer, postes billeder med en bornholmersild og flotteste foto kåres.