Trolling flytter nyheder

Klokken 12 i dag hyler sirenerne, og samtidigt skulle have lydt et kanonskud i Tejn. Men det traditionelle startskud udebliver i år.
I dag klokken 12 lyder ikke alene startskuddet til Trolling Master Bornholm 2018 i Tejn. Eller rettere skulle have lydt. For nye regler gør, at det kræver en sagsbehandling og flere ugers arbejde hos myndighederne, før man kan få lov til at fyre en startkanon af. Og tilladelsen er altså ikke kommet i hus endnu i år. Kanonskuddet er i år erstattet af stort elektronisk fremstillet båt fra et tågehorn.

Men over hele Danmark vil sirenerne hyle under den årlige afprøvning. Sidstnævnte har naturligvis ikke noget med trolling-stævnet at gøre, men det bliver unægtelig en del af lydbilledet i Tejn klokken 12.

De næste dages mange timers tv fra Tejn starter således i sekunderne inden klokken 12:00, når der stilles videre fra Aakirkeby, så alle får starten med.

Således er de daglige kl. 12 nyheder rykket til 11:55 i dag.

Alle er selvfølgelig velkomne til at møde op i Tejn til middag og ved selvsyn opleve det imponerende syn, når 370 både minus nogen få afbud stævner ud for at fange laks.