DAT: Overvejer sponsorat efter varm SAS-velkomst

Folkemødets varme velkomst til SAS, som ønsker at flyve til Bornholm i ugen med Folkemøde, får DATs flydirektør til at overveje sit sponsorat til Folkemødet.
SAS ønsker at give DAT konkurrence på flyafgangene til Bornholm under Folkemødet 2019. SAS vil udbyde 5.000 billetter til de fire dage. Sådan lød meldingen i søndags og Foreningen Folkemødet bød initiativet velkomment af to årsager. Øget konkurrence og på grund af manglende lavpris-billetter fra DAT.

- Den kvittering har jeg bemærket, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og fortsætter.

- Det får mig da helt klart til at overveje, om vi skal fortsætte som sponsor for Folkemødet. Vi sprang til sidste år, da man pludselig manglede en hovedsponsor i Færgen, men hvis det er takken, så skal jeg lige tænke mig om, før vi tegner en ny kontrakt for 2019.

Souschef for Foreningen Folkemødet, Jørgen H.K. Jepsen sagde i søndags til check-in.dk.

- Som jeg har oplevet det, er de billige billetter helt ude af markedet under Folkemødet. I år er billetpriserne til Bornholm generelt steget, og hvis de også får et hak opad under Folkemødet, så er det et problem. Det er folkemødegæsterne, der i sidste ende kommer til at betale en uforholdsmæssig høj pris, og det kan i sidste ende lukke Folkemødet, lød det fra Jørgen H.K. Jepsen.

DAT var hovedsponsor for Folkemødet 2018 sammen med Zibra Wireless.