Lea Wermelin: Der er sket rigtig mange ændringer

Dagens møde i forligskredsen bag færgeaftalen fra 2014 er slut. Lea Wermelin konstaterer, at der er sket mange ændringer, men at der også skal mange flere til.
Der var opløftende nyt på dagens møde, og en klar anerkendelse fra Lea Wermelin af Molslinjens ændringer efter kritikken af rederiet. Men den socialdemokratiske politiker fra Bornholm ser også, at der fortsat er plads til forbedring på færgedriften.

- Der sket rigtig, rigtig mange ændringer, og vi har også samlet ind. Jeg har selv budt ind til, at man på Facebook kunne skrive, hvad man oplever af problemer, og dem har vi løftet videre til Molslinjen, siger Lea Wermelin (S).

- Det er også klart, at de punkter, hvor Molslinjen står på deres og siger: "her vil vi ikke rykke os", der må vi så løfte det ind på det politiske bord, tilføjer hun.

Her henviser hun til eksempelvis stabiliteten under sejlads og de sidste rester af gebyrer, Molslinjen ikke vil fjerne. De punkter vil hun fortsat arbejde videre med.

- Nu har vi startet den politiske proces op i forligskredsen, og det var det vigtigste for os Socialdemokratiet, at få det ind på ministerens bord og sørge for, at der er et forløb omkring at få løst problemerne, der er, set fra bornholmernes side, siger Lea Wermelin (S).