DBU Bornholm indfører initiativpulje

DBU Bornholm har repræsentantskabsmøde i aften, hvor man kan glæde sig over en ny sponsoraftale. Men der skal også diskuteres kontingenter fra klubberne.
I aften er der repræsentantskabsmøde i DBU Bornholm i Bornholms Idræts- og Kulturcenter. Og her kan man glæde sig over en ny sponsoraftale, der blevet offentliggjort torsdag morgen.

DBU Bornholm har lavet en ny sponsoraftale med Bornfiber, og det indebærer at et nyt initiativ ser dagens lys, nemlig Bornfiber initiativpulje.

BornFiber initiativpulje er oprettet som en særlig sponsorpulje til fremme af de gode initiativer og idéer, for såvel ungdomstræneren som 60+ holdet, som gerne vil lave nogle gode initiativer for sine spillere, oplyses det i en pressemeddelese.

Mødet i aften har desuden et punkt på dagsordenen, der forventes at give anledning til en del debat. På Bornholm har man søsat tre Elite Bornholm ungdomshold. De tre hold har givet underskud, og det søger man dækket ind via en kontingentforhøjelse fra klubberne. Det kan ikke alle klubber acceptere. Og derfor ventes der stor debat om emnet.

Vi sender direkte fra mødet i nyhederne kl. 19:30.