Dragsted og reformerne

Søndag besøger Enhedslistens Pelle Dragsted Bornholm. Med sig har han forslag om et offentligt bankalternativ, der blandt andet skal sikre mod hvidvaskskandaler.
Rønne Bibliotek er rammen, når Enhedslistens Pelle Dragsted senere søndag er klar til at komme med oplæg og skabe debat om, hvordan Danmark skal drive sin finanssektor.

Og Enhedslistens ordfører for bl.a. demokrati og erhverv har især fokus på et alternativ til den banksektor, vi kender i dag:

- Hvad er for eksempel perspektiverne for at udbygge en demokratisk og brugerejet realkredit til gavn for den lokale udvikling i landbruget, industrien, energiproduktionen og detailhandlen på Bornhholm?, lyder det i oplægget til dagens møde, der altså finder sted i mødesalen på Rønne Bibliotek.

Pelle Dragsted vil også diskutere, hvad der er galt med finanssektoren, som efter flere hvidvasksager og historier og personer og virksomheder med masser af penge i skattely, har fået stor fokus de senere år.

For Enhedslisten handler svarene i høj grad om at få større offentlig kontrol - og det kan man altså høre meget mere om i dag mellem 14.30-17.30.