BHS-Almeborg Bornholm kæmpede hårdt

Det bornholmske cykelhold var i dag i ilden ved løbet Paris-Troyes, der er del af UCI-touren. Det endte dog ikke med en topplacering til danskerne.
Det bornholmske cykelløb BHS Almeborg.Bornholm deltog i dag i Paris-Troyes, da det blev afholdt for 61. gang.
Og det var et løb der bød på vejrmæssige udfordringer.
Regn, hagl og solskin:

- Vi kørte er fantastisk flot cykelløb, og kontrollerede det meste af løbet. Desværre var vi uopmærksomme i finalen, og kommer ikke med i fronten, når den skiller, da der mangler 15 kilometer, skriver Christian Andreasen, sportsdirektør.

BHS-Almeborg Bornholm stillede med Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Magnus Bak Klaris, Mads Rahbek, Sander Andersen, Emil Toudal og Mathias Bregnhøj til dagens løb, der havde otte omgange på en særlig udfordrende del af ruten, indbygget.

Inden løbet lød forventningen til dagens resultat:

- Vi jagter en top 10 placering, selvom sidste weekends cykelløb blev aflyst pga. blæst, og det er er hårdt felt som er til start på søndag, så er rytterne skarpe og godt kørende. Så vi tror på en pæn placering, udtalte Sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

Løbet blev spændende set med bornholmske øjne. Emil Toudal og Nicklas Amdi Pedersen lå bl.a. med i førergruppen 130 kilometer før mål, og flere af rytterne arbejdede hård i det hårde og skiftende vejr.

Men det endte altså uden en bornholmsk topplacering og ej heller en placering i top ti.

- Nu er vi i gang og på en måde vi kan være bekendt, i så stærkt et felt, med hele 4 Pro kontinental hold, og nogle af de stærkeste kontinental hold i Europa, men dog lidt skuffede over ikke at få et resultat med hjem. Det havde vi fortjent, men jeg synes, det ser lyst ud for den kommende sæson”, slutter Christian Juul Andreasen.

Næste weekend står den på teampræsentation, inden holdet den 30. og 31. marts kører Classic Atlantique og Cholet Pays de la loire.


Løbet på 187 kilometer blev vundet af Jérémy Cabot fra SCO Dijon-Team Material-Velo.com.