Christiansen får ny makker i mixeddouble

I kølvandet af Christinna Pedersens internationale karrierestop i sidste uge indleder Mathias Christiansen nu nyt samarbejde i konstellation med Alexandra Bøje.
Få dages uvished var, hvad en af verdens bedste mixeddoubleherrer og bornholmeren Mathias Christiansen måtte leve med inden en afklaring for fremtiden. For nu indleder Mathias Christiansen et nyt partnerskab i konstellation med Alexandra Bøje. Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, at det er rigtigt spændende projekt at gå ind i, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Der er ingen tvivl om, at Alexandra er ekstremt talentfuld og allerede nu spiller rigtig godt. Så jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende og til at udvikle os sammen, siger Mathias Christiansen, som håber på, at han og Bøje kan kvalificere sig til OL 2020.

- Det er fedt, at jeg så hurtigt kan gå ind i et nyt projekt. Det er dog klart, at Alexandra og jeg nok ikke topper lige med det samme, men derfor vil vi jo stadig rigtig gerne forsøge at kvalificere os til OL. Så det er godt, at vi kan starte op allerede nu og få en lang træningsperiode inden første turnering, siger Mathias Christiansen.