Familiechef: Det er ligesom dominobrikker

Børne- og Familiechef Anders Fløjborg ærgrer sig over, at Projekt Snorrebakken er sat på pause.
Selvom Center for Børn og Familie ikke selv skulle flytte op på Snorrebakken, så får forsinkelsen af projektet alligevel konsekvenser for centerchef Anders Fløjborg og omkring 60 ansatte.

- Det er ligesom dominobrikker. Det er naturligvis ærgerligt, og jeg ser frem til, at vi kan samle Center for Børn og Familie på færre lokationer, så vi kan få et tættere samarbejde, siger han.

Og det er ganske rigtigt dominoeffekten, der er på spil, for til maj bliver dele af centret nemlig boligløse som en indirekte konsekvens af Snorrebakkens forsinkelse.

Det sker, fordi Forsvaret har opsagt deres kontrakt med kasernen, hvor centrets familiebehandling, psykologbehandling og sundhedspleje lige nu holder til.

Og løsningen var ellers på plads - centret skulle nemlig samles på Ullasvej, hvor en række lokaler i marts ville blive ledige på grund af Projekt Snorrebakken. Men helt så let går det altså alligevel ikke:

- Nu håber vi, at vi kan gå i dialog med Forsvaret om at få lov at blive på kasernen. Det vil være virkelig godt, siger Børne- og familiechefen.