Folkehøring afholdes forud for Folkemødet

Foreningen Folkemødet inviterer sammen med samarbejdspartnere til folkehøring i fem forskellige byer i Danmark om FN's Verdensmål.
Fem danske kommuner vil finde ud af, hvad der skal til for at gøre FN's 17 Verdensmål til virkelighed i danskernes dagligdag. Derfor inviterer kommunerne sammen med CHORA 2030 og Foreningen Folkemødet til folkehøring i fem forskellige byer forud for Folkemødet 2019 i Allinge.

På folkehøringerne kan deltagerne komme med deres meninger og løsningsforslag til, hvilke af de 17 verdensmål Danmark bør fokusere på. Derudover skal høringen også inspirere deltagerne og få dem til efterfølgende at udvise engagement, som kan skabe lokale tiltag for et bæredygtigt samfund.

Folkehøringerne finder sted i Odense, Fredericia, Ballerup, Middelfart og Slagelse. Under Folkemødet i uge 24 vil der også blive afholdt en folkehøring. Her kan gæsterne på Folkemødet høre et foredrag om, hvordan man skal forstå verdensmålene, og hvordan man i hverdagen kan implementere dem.

De idéer, der kommer ud af folkehøringerne, bliver overbragt til folketingspolitikerne ved Verdensmålenes Aften på Hovedscenen under Folkemødet.