Løb 139 km 788 meter på 24 timer

Lene Møller fra Rønne indsamlede 7985 kroner til Kvindekrisecenter Bornholm.
Løberen Lene Møller har i de sidste 24 timer løbet omgang efter omgang på ca. 1400 meter på Galløkken i Rønne. Faktisk så mange, at hun sammenlagt nåede op på 139 km og 788 meter.

- Det er et fedt arrangement, og jeg er glad for, at jeg har gjort det. Men jeg gør det ikke igen, siger Lene Møller, der deltog i 24-timers løbet for første, og sidste, gang.

Med sponsorstøtte for hver kilometer og 1000 kroner fra Tejn IF, der har arrangeret løbet, nåede Lene Møller op på et beløb på 7985 kroner, der går til Kvindekrisecenter Bornholm.

- Jeg er så imponeret over Lenes indsats og initiativ i det hele taget. Tænk at løbe 24 timer. Det er jo fuldstændig vildt. Pengene skal vi nok få brugt på kvinder og børn, siger Ingrid Funch, der er leder af Kvindekrisecenter Bornholm.

Løberen Jimmy Arvidsen var den løber, der kom længst på de præcis 24 timer. Han nåede op på 185 km. Han har ikke haft problemer med at holde sig vågen og løbe om natten, men til gengæld er benene helt færdige.

- Det bliver et eller andet med benene uden for sofaen og ned i en balje vand, og så ellers bare ligge dér indtil vi skal på arbejde i morgen, siger Jimmy Arvidsen.

-