Unge bornholmere udgiver nummer på Spotify

Med nummeret "Dream Away" er gruppen SVNLS (Søvnløs) repræsenteret på musiktjenesten Spotify.
Gymnasieeleverne Jonas C. Brandt-Jensen og Jonathan W. Petersen, der tilsammen udgør gruppen SVNLS (Søvnløs), har udgivet deres første single.

Nummeret hedder "Dream Away" og kan blandt andet lyttes til på musiktjenesten Spotify.

Jonas C. Brandt-Jensen fortæller, at SVNLS opstod af lysten til at vende tilbage til rødderne og det kreative i at skrive musik. De er nemlig også begge en del af gruppen "Out of mind", der spiller covernumre.

Navnet SVNLS opstod, fordi de to musikere sidder til langt ud på natten og skriver musik. Inspirationen kommer også gerne til Jonas C. Brandt-Jensen om natten, men desværre får han den ikke altid skrevet ned. Ø'erne i navnet er fjernet for at give det et mere internationalt look.

Gruppens første nummer er produceret af producer James Thomas.

- Vi meldte os til Spillestedets konkurrence, men der var ikke nok tilmeldte. James Thomas sagde, at han gerne ville indspille et nummer med de tre, der var tilmeldt konkurrencen, siger Jonas C. Brandt-Jensen.

Efterfølgende har bandet selv skulle finde ud af at udgive sangen, og Jonas C. Brandt-Jensen fortæller, at det har givet dem et indblik i en del af musikverdenen, som de ikke kendte til i forvejen.

Du kan opleve SVNLS til Østersøjazz i Nexø.