Unikt talent skifter til BHS-Almeborg Bornholm

BHS-Almeborg Bornholm har skrevet kontrakt med en danmarksmester, der bliver beskrevet som et 'unikt talent'.
Navnet er Joshua Amos Gudnitz. Han er bare 18 år gammel, men han kan allerede kalde sig danmarksmester. Og nu kan Joshua Amos Gudnitz også kalde sig cykelrytter hos det bornholmske cykelhold, BHS-Almeborg Bornholm.

Det unge supertalent skifter fra Team ABC Junior, hvor han er blevet dansk mester i samlet start, dansk mester i cykelcross, og så har han indtil videre i denne sæson kørt 16 podiepladser hjem.

- Joshua er et unikt talent. Ham har vi fulgt hele foråret via vores gode samarbejde med Team ABC Junior. Det var vigtigt for os at få fat på Joshua. Jeg ser ham som et af de største talenter i dansk cykelsport. Han kan det hele, og så er han en god dreng, siger sportsdirektør Christian Juul Andreasen i en pressemeddelelse.

Og hovedpersonen selv er begejstret for skiftet, efter han også har været med det bornholmske hold på træningslejr frem mod Post Nord Danmark Rundt.

- Jeg er super glad for at have min fremtid på plads med et af Danmarks bedste kontinentalhold, og jeg glæder mig meget til at starte hos BHS-Almeborg Bornholm. Der er en god organisation med dygtige folk, som har styr på tingene, fortæller Joshua Amos Gudnitz.

- Jeg ser meget frem til at arbejde med Joshua i fremtiden og er sikker på, at han bliver et stort aktiv for vores cykelhold, og at vi kan hjælpe ham med at opnå store resultater, afslutter sportsdirektøren.

I den kommende sæson vil det nye supertalent få muligheden for at køre sin egen chance i udvalgte løb.