Ny kommuneplan giver mange høringssvar

Regionskommunen har sendt en ny kommuneplan i høring, og indtil videre er der kommet 26 høringssvar til kommunens nye strategi for de næste 12 år.
Hvordan skal kommunen udvikle sig i de næste 12 år? Det forsøger politikerne at sætte ord på, og i den forbindelse er et udkast til en ny kommuneplan i høring.

Torsdag er der frist for at indsende høringssvar til kommunen, og indtil videre har kommunen modtaget 26 høringssvar.

- Vi er rigtig glade for al den interesse, der har været for strategien, siger Anka Sonne, der er byplanlægger i Center for regional udvikling og it og sekretariat i regionskommunen.

Høringssvarene kommer fra både borgere og organisationer, der ønsker at give deres holdning til kende i forhold til planerne.

- Jeg læser ikke nogen form for beskyttelse af noget som helst i den nye kommuneplan. Det er uendelig trist, at der skal bygges kystnært, skriver en borger.

En anden er mere positivt stemt for den nye kommuneplan.

- Jeg kan se, at der er lavet et stort og et grundigt arbejde, som jeg i det store og hele kun kan støtte. Jeg forventer selvfølgelig, at berørte lodsejere bliver holdt skadesløse, og ellers held og lykke med det videre arbejde, skriver en anden borger.

Der kan fortsat gives høringssvar frem til midnat på torsdag.

- Når høringsfristen er udløbet, så laver vi en sagsbehandling og vurdering af dem, og så forbereder vi en sag til politikerne. De skal så vurderer, om de vil lade nogle af høringssvarene få indflydelse på den endelige strategi, siger Anka Sonne.

Du kan give dit besyv med her:

https://www.brk.dk/Indflydelse-Politik/Hoeringer/Sider/H%C3%B8ring-af-strategi-for-kommuneplan-2020.aspx