Tunnelforening holder generalforsamling

Nu er det alvor! Tunnel-entusiasten Peter Andreas Harteg inviterer til stiftende generalforsamling for Foreningen Bornholmtunnel.
Alle med interesse for fremtidens trafikbetjening af Bornholm indbydes til præsentation af tilbud på forstudie og stiftende generalforsamling for Foreningen Bornholmtunnel, skriver Peter Andreas Harteg i en pressemeddelelse.

Dte sker mandag den 2. oktober 2006, kl. 19:00 på Grønbechs Gård i Hasle.

Klokken 19:00 præsenterer rådgivningsvirksomheden COWI A/S et tilbud på et forstudie af etableringen af en tunnelforbindelse mellem Bornholm og Skåne.

Klokken 20:30 er der stiftende generalforsamling for en almennyttig forening, der på sigt vil gøre det muligt for private og erhvervslivet at opnå skattefradrag for økonomiske bidrag til tunnelprojektet.

Dagsorden for generalforsamling for Foreningen Bornholmtunnel

1. Velkomst af Peter Andreas Harteg
2. Valg af ordstyrer, referent og stemmetællere 3. Endelig fastlæggelse af dagsorden 4. Navngivning af foreningen 5. Gennemgang og vedtagelse af vedtægter og valgregler 6. Valg af bestyrelse og revisor 7. Fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt

Af hensyn til planlægningen bedes man tilmelde sig mødet senest søndag den 1. oktober ved at sende en e-mail til peter@harteg.dk.