TMB 2014: Kl. 12 går startskuddet

330 trollingbåde vil klokken 12 stævne ud fra havnen i Tejn for at fange laks i de næste fire dage.
Fra i dag kl. 11 når skippermødet starter starter i værftshallen i Tejn og til og med lørdag står en stor del af sendefladen på TV 2/Bornholm i tegnet af Trolling Master 2014.

Det er tiende gang den store lystfiskerkonkurrence finder sted, og feltet, der sendes afsted klokken 12 i dag er rekordstort med 330 tilmeldte både. Så der bliver trængsel i såvel Tejn Havn og ude i Østersøen omkring Bornholm i de kommende dage. Der var indtil for nylig 331 meldt til start, men et afbud i sidste øjeblik sender feltet ned på "kun" 330 deltagere.

Man kan følge med i konkurrencen på TV 2/Bornholm og via net-TV. Både når der bliver sendt live og via de genudsendelser, der bliver lagt på nettet.

I dag starter transmissionerne med skippermødet klokken 11. Herefter er der et lille tilbageblik på udsendelsen fra havnen i aftes. og kl. 11:56 bliver der igen stillet direkte om til havnen i Tejn, hvor stævneleder Jan Jørgensen og tv-vært Peter Tanev gør klar til at fyre startskuddet til den tiende konkurrence af præcis klokken 12.

Og så gælder det ellers om for deltagerne at fange laks de næste fire dag. Den samlede præmiesum i konkurrencen er i år på 213.000 kroner.