Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Flere bornholmske madskolepladser

Flere instruktører har resulteret i flere ledige bornholmske madskolepladser.
Er dit barn ikke blevet tilmeldt madskole, så er der gode nyheder.

Flere instruktører har resulteret i flere ledige pladser.

Der er ledige pladser på Svartingedal Skole og Østre skole i uge 27, samt i uge 28 på Østre Skole, Åvangskolen, Hans Rømerskolen og en enkelt plads på Kongeskærskolen.

Det skriver 'Det skriver Levende Køkken' på deres Facebook-profil.

- Vi startede med nul instruktører tilbage i foråret, og er nu oppe på 30 frivillige instruktører, der sammen med glade bornholmske Madskolebørn kommer til at gå til den i øens skolekøkkener.

Det skriver Landbrugets Børneorganisation 4H i en pressemeddelelse.

Formålet med Madskoler er at lære børn og unge om sund kost og motion.