Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

  • 21:30Jannes HaveSerien følger Janne, som er i gang med at føre sin egen drøm om en stor have med selvforsynende køkkenhave, gør-det-selv-projekter og drivhus ud i livet.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Badminton: Christiansen vandt i Malaysia

Bornholmske Mathias Christiansen og hans makker Christinna Pedersen vandt i første runde ved Malaysia Masters. De vandt 21-13 og 21-18.
Mathias Christiansen og Christinna Pedersen har her til middag vundet i første runde ved badmintonturneringen Malaysia Masters.

Det sjetteseedede danske par var oppe mod useedede Zhou Chaomin og Lu Kai fra Kina.

- I første sæt kom danskerne bedst ud og kom foran med både 3-2 og 6-3. I front var de også ved opholdet, her med 11-7. Herefter trak de for alvor fra og kom i spidsen med 15-8. Kort tid efter lukkede de sættet med de sikre cifre 21-13, skriver badmintonbladet.dk

Om 2. set skriver samme medie:

- I andet sæt kom danskerne i starten bagud 2-4. Dette fik de dog vendt til en 11-10-føring ved opholdet. Igen vendte kampen dog, og Pedersen og Christiansen kom bagud med et enkelt point ved 13-14. Derefter blev det helt lige ved 16-16. Danskerne var herefter skarpest i den tætte afslutning og vandt med 21-18.

Tilbage i 2015 vandt Christinna Pedersen to rækker i Malaysia Masters. Det skete i damedouble og mixeddouble med makkerne Kamilla Rytter Juhl og Joachim Fischer.