Næste udsendelse: 23:55 Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)

TV i dag

  • 22:10Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 1. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 23:55Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 01:35Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 1. del (G)
  • 04:20Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 2. del (G)
  • 05:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 3. del (G)

Mellem os om dykning og talentudvikling

I Mellem os i aften kan du møde de to dykkere, der deltager i TV 2/Bornholms programserie "I Østersøens dyb". Og høre om talentudvikling på Campus Bornholm.
For første gang har erhvervsuddannelserne på Campus Bornholm arbejdet målrettet med forløbet EUD-talent. Det er et forløb for udvalgte elever, der udviser særlige faglige evner, og som ønsker ekstra udfordring i deres uddannelsesforløb. Forløbet forbereder eleverne på eksempelvis at starte eget firma. Underviser Andreas Borne kommer i Melllem Os for at fortælle om det særlige talentforløb.

Jesper Munch og Lars Philipsen medvirker i vores programserie "I Østersøens dyb". En serie om dykning og de mange skibsvrag, som ligger i dybet ud for Bornholms kyst. De er i studiet for at fortælle om det at være dykker og om at finde og filme skibsvrag. Se med kl. 20.25 i aften.
Fra: Til: Vis:

7 søgeresultater: 7 nyhedsartikler.