Næste udsendelse: 23:45 Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 6. del

TV i dag

 • 00:00Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 7. del
 • 23:30Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del
 • 23:45Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 6. del
 • 00:15Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 8. del
 • 00:30Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 9. del
 • 00:45Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 10. del
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:15Stafetten - Kasper Staalegård Rasmussen (G)Kasper Staalegaard Rasmussen er født og opvokset i Østerlars. Han arbejder som skolelærer på Davidskolen i Aakirkeby, hvor han også selv gik i skole. Kasper Staalegaard Rasmussen har en bibeskæftigelse som fritidslandmand, hvor han opdrætter kvalitetskvæg af racen Wagyu.
 • 01:45Mellem os (G)Lene Kaaberbøl er en af Danmarks fermeste fantasy-forfattere, og har blandt andet skrevet "Skammerens Datter". Lene Kaaberbøl er på Bornholm for at deltage i Kulturugen, og i aften besøger hun Mellem Os til en samtale om hendes forfatterskab. Aftenens udsendelse kommer også til at handle om forskning i såkaldte tilvalgsbornholmere. Det er resourcestærke mennesker, som engagerer sig i samfundslivet på Bornholm, selvom de ikke bor fast på øen. Seniorkonsulent ved CRT Lene Havtorn Larsen kommer og fortæller om forskningsprojektet.
 • 02:15Helt ærligt - Hvem er sundest? (5) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 02:35Livet på landet - Gamle danske husdyrracer (G)Det er lige før der bliver bedt til vejrguderne på Knuthenlund. Godsets tidligere ejer, Susanne Hovmand-Simonsen, vil gerne have at markernes græs kan høstes som tørt hø. Men så skal der ikke komme regn. I mejeriet får fåremælken snart selskab af komælken. Så snart godsets røde danske malkekøer begynder at kælve, kan de nemlig producere mælk til mejeriet. Se med når vært Maria Bernhard besøger Knuthenlund på Lolland. Produceret i år 2015.
 • 03:00Månedens foredrag - Bente Jensen (G)Bente Jensen, Cand. mag. i Historie, fortæller om turismens udvikling på Bornholm.
 • 04:00Vild Med Dyr - Skildpadder (G)Anna Louise Tranæs Didriksen kommer på små og store opgaver, når hun forsøger at bade en flok kæmpeskilpadder, og så skal de små nye skilpaddeunger på vægten.
 • 04:30Nationalpark Thy (8:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Martin Thaulow (G)Martin Thaulow er opvokset i Virum. Han flyttede til Bornholm i 2008. Martin Thaulow er uddannet kunstmaler, men har arbejdet som kunstfotograf i otte år. Han ejer og driver den visuelle kommunikationsvirksomhed Good people i Nexø.

LandboUngdom deltager i "Fantastiske Fællesskaber"

Tilmeldingen til TV2 Regionernes konkurrence "Fantastiske Fællesskaber" er i fuld gang. En af de foreninger, der har meldt sig til er Bornholms LandboUngdom.
Laura Gravlund Hansen bruger lørdagen på at passe sit job som elev hos Slettegård, hvor hun passer grise. Efter arbejde skal hun til generalforsamling hos Bornholms LandboUngdom, som hun har været medlem af i fem år.

- I starten var det mest fordi, jeg gerne ville køre traktortræk, men så fandt jeg ud af, at der er meget socialt med i foreningen. Det, synes jeg, er mega hyggeligt, fordi man kommer ud og ser en masse ting. Vi har virksomhedsbesøg og driftsbesøg, hvor vi er ude og se en masse forskellige butikker og gårde, siger Laura Gravlund Hansen.

Bornholms LandboUngdom er en af de foreninger, der har tilmeldt sig TV2 Regionernes konkurrence "Fantastiske Fællesskaber". I konkurrencen deltager forskellige foreninger og fællesskaber i deres region om at vinde 50.000 kroner. De regionale vindere går videre i landsfinalen, hvor der er en præmie på 100.000 kroner på højkant. Laura Gravlund Hansen er slet ikke i tvivl om, at Bornholms LandboUngdom er fantastisk at være medlem af:

- Det der er mest fantastisk er, at der er et godt sammenhold, og der er plads til alle. Uanset hvor gammel man er, og hvad man laver, så er alle åbne.

Der er mulighed for at tilmelde sig konkurrencen indtil d. 1. april.
Fra: Til: Vis:

7 søgeresultater: 7 nyhedsartikler.