Næste udsendelse: 22:50 Kirker og meninger (G)

TV i dag

 • 22:25Ude i Kulden: Den søde juletid (G)Kom med "Ud i kulden" med Anders Kofoed, som ser på overlevelsesstrategier i naturen.
 • 22:50Kirker og meninger (G)Kirken – for de mange eller for de få Hvordan skal kirken få flere "kunder i butikken" – og er det målet? Er der ingen grænser for, hvad en kirke kan bruges til og hvad med præstens rolle? Dette er spørgsmål, som får aftenens debatpanel op af stolene og meninger mødes. Panelet denne aften er: Birgit Friis, sognepræst i Aa Kirke Ulla Skou, sognepræst i Sct. Nicolai Kirke i Rønne Carsten Møller-Christensen, sognepræst i Allinge Kirke Johannes Gregers Nielsen, sognepræst i Svaneke og Ibs Kirke
 • 23:20Bare lidt sundere (G)SoL-projektet har siden efteråret 2012 samarbejdet med blandt andet supermarkeder, skoler og børnehaver for at sætte fokus på sund mad, bevægelse og trivsel især i Hasle, Allinge og Nexø. Med udgangen af april slutter den formelle del af Projekt Sol. Bare lidt sundere ser nærmere på, hvad projektets aktiviteter har betydet for lokalområderne, og hvad der skal ske fremover. Derudover besøger Bare Lidt Sundere Coops Go Cook-mobilen.
 • 23:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 00:0019.30Nyheder og vejret (G)
 • 00:10Trolling Master Bornholm: Jubilaren Steen Odde fra Thisted (G)Steen Odde fra Thisted kan med dette års deltagelse i Trolling Master Bornholm fejre ti års jubilæum
 • 00:25Ude i Kulden: Den søde juletid (G)Kom med "Ud i kulden" med Anders Kofoed, som ser på overlevelsesstrategier i naturen.
 • 00:55Kirker og meninger (G)Kirken – for de mange eller for de få Hvordan skal kirken få flere "kunder i butikken" – og er det målet? Er der ingen grænser for, hvad en kirke kan bruges til og hvad med præstens rolle? Dette er spørgsmål, som får aftenens debatpanel op af stolene og meninger mødes. Panelet denne aften er: Birgit Friis, sognepræst i Aa Kirke Ulla Skou, sognepræst i Sct. Nicolai Kirke i Rønne Carsten Møller-Christensen, sognepræst i Allinge Kirke Johannes Gregers Nielsen, sognepræst i Svaneke og Ibs Kirke
 • 01:20Danmark Rundt (G)Danmark Rundt, det regionale magasinprogram, der tager seeren med rundt i alle hjørner af landet. Alle ugens syv dage byder vi på de bedste, sjoveste og mest tankevækkende regionale historier.
 • 01:45Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 02:1519.30Nyheder og vejret (G)
 • 02:25Tekstnyheder

Trolling Master Bornholm

Trolling Master Bornholm 2014 finder sted fra onsdag den 30. april til lørdag den 3. maj.
Målet er enkelt. Der skal fanges laks. Hver båd kan indveje op til fire laks pr. dag. Største laks vinder førstepræmien på 80.000 kroner. Derudover er der præmie til bedste båd - og i år en ekstrapræmie til den første fisker, der indvejer en laks på præcis 10,000 kg. Læs reglerne for flere detaljer.

For første gang siden starten i 2005 har Trolling Master Bornholm nået de maksimale 300 deltagere. Havnen har efterfølgende lovet at kunne klare lidt flere - og tilmeldingen blev lukket med 331 deltagende både. Mere end 850 lystfiskere er tilmeldt de fire dages konkurrence.

Har du været med i alle 9 år - og  er du tilmeldt igen i 2014? Så hører vi gerne fra dig. Send en mail til trolling@tv2bornholm.dk - gerne med lidt detaljer om særlige oplevelser, hvem du har fisket med og lignende.

 

Links:

Se deltagerliste for 2014 her/Participants

Tilmeld ekstra besætningsmedlemmer og bestil brunch til onsdag

Opdaterede regler for TMB 2014 - februar.

Tmb 2013_vinder _fredag

Vinder af Trolling Master Bornholm 2013 - Richard Nielsen med sin vinderlaks på 19,280 kg.

 

 

 

 

 

Dommerkomitéen for konkurrencen i 2014 bliver:
Anders Schou Jensen, Bornholms Trollingklub
Tom Jensen, Sjællands Småbådsfiskerklub
Jan Jørgensen, TV 2/Bornholm
Spørgsmål vedr. konkurrencen sendes til :

 

TV 2/Bornholm udsender nyhedsbreve om konkurrencen. Her kan du læse de nyhedsbreve, som allerede er udsendt:

Konkurrencen i 2013 satte nye rekorder for fangster. Du kan dykke ned i alle resultaterne på nedenstående link.

Se resultaterne for 2013 her

Lax På Rad
Du kan blive tilmeldt vores nyhedsbreve ved at sende en mail til trolling@tv2bornholm.dk - Please send a mail to sign up for newsletters.
2Trollinglaks
Trolling Master Bornholm 2012:


Alle artikler Alle udsendelser