/om-os/journalistpraktik/

Journalistpraktik på TV 2/Bornholm

At være i praktik på TV 2/Bornholm er en af de mest sikre veje til at blive en helstøbt tv-journalist. Stationen er kendt for at være et godt uddannelsessted, hvor både faglighed, alsidighed og et solidt fællesskab er i højsædet.

Pr. 1. august 2023 ansætter vi to journalistpraktikanter fra DMJX (også TVM), SDU eller RUC til 18 måneders praktik, dog evt. 12 måneder for SDU/RUC-studerende. Ansættelsen finder sted i april/maj 2023.

Praktikforløbet er delt op i forskellige perioder, men vi tilpasser uddannelsesplanen efter den enkelte, da ingen af os er ens. Hos os prøver du alle genrer indenfor tv-mediet - du skal lave nyheder, reportager, features, live-tv samt deltage i redaktionen på vores talkshow 'Mellem os'. Samt naturligvis forbi webnyheder og sociale medier.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte praktikantvejleder Steffan Larsen på telefon 41 81 45 74 eller redaktionschef Peter Funch, telefon 40 42 52 85.

Du kan allerede nu kontakte Peter Funch for at få en snak, når det passer dig i tiden op til ansættelsen. Du er også velkommen til at besøge os i påsken, eller hvis du er på Bornholm, fx i en weekend.

Selve opslaget opdateres og erstatter snart det 'gamle', du kan se neden for og lægges også på det fælles praktiksystem.

Læs vores mere detaljerede uddannelsesplan her

Se 2022-opslaget her.

 

 

 

Kom til Åbent Hus, når det passer dig!
Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos os, så kom og besøg os. Også gerne i påsken eller i en weekend.

Vi holder nemlig åbent hus hele tiden. Du er naturligvis velkommen i huset, hvis du vil se os an og møde ledelsen og de nuværende praktikanter. Vi tilbyder endda at betale billetten til Bornholm for den første håndfuld virkelig motiverede ansøgere.

Du er også velkommen til et virtuelt besøg, så du sparer rejsetiden.

Du kan når som helst få en snak eller et videomøde.

I hele foråret kan du alene eller sammen med andre bestille en samtale og rundvisning fysisk eller via Teams.

Redaktionschef Peter Funch viser rundt på stationen og du får mulighed for at møde en eller flere praktikanter.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du vil besøge os, men tag straks kontakt til redaktionschef Peter Funch på 4042 5285 - også aften og weekend.

Læs også om tidligere og nuværende praktikanters erfaringer her.

Lige nu har vi fire studerende: To fra DMJX i Aarhus, en fra SDU og en fra RUC. Der er god mulighed for at tale med dem om deres erfaringer med at få bolig, flytte til Bornholm - og naturligvis om læringen på TV 2/Bornholm.